ilmalämpöpumput

Yrityksellämme on ilmalämpöpumppujen asentamiseen tarvittavat kylmälaite- ja sähköasennusluvat.

Lähtökohtaisesti tarjoamme kokemuksien mukaan laadukkaita merkkejä ja malleja asiakkaillemme. Asiakkaan kanssa pyritään valitsemaan kuhunkin kohteeseen parhain ja järkevin ratkaisu.

Asennamme koteihin ja yrityksille jäähdytys- /lämmitysratkaisuja, myös erityyppiset laitesuojat ja keskustilat.

Ilmalämpöpumppu voi olla myös erittäin hyvin asuntoon kuuluva sisustuselementti. Nykyiset laitteet ovat kauniisti muotoiltuja ja mahdollisesti eri värivaihtoehto mahdollisuuksilla saatavilla. Voit valita näistä viimeistelyn, joka istuu parhaiten juuri sinun kotiisi. 

Tarjoamme seuraavanlaisia palveluja:
  • Ilmalämpöpumppujen asennukset
  • Ilmalämpöpumppujen huolto
  • Ilmalämpöpumppujen myynti      

Ilmalämpöpumppu asioissa teitä palvelee Juha Penttilä numerossa 050 336 8984.

                                                                           

Ilmalämpöpumput säästävät energiaa ja rahaa

Ilmalämpöpumppu lämmittää asuintilat tehokkaasti ja hyvällä hyötysuhteella. Myös tilojen jäähdytys ilmalämpöpumpulla on edullista.

Kaikki asentamamme ilmalämpöpumput on tehty toimimaan Suomen ankarissa olosuhteissa. Ilmalämpöpumppu toimii kaikissa ulkolämpötiloissa, ja se on luotettava ja pitkäaikainen lämmönlähde pohjoisen koteihin. Mikä parasta, voit säästää öljy- tai suorasähkölämmitteisen asuntosi lämmityskuluissa jopa yli 50 prosenttia!

Luotettavan Kumppanin asennukset TAKUULLA!

Meille on tärkeää, että asiakas on tyytyväinen palveluumme ja tekemämme työn lopputulokseen. Siksi myönnämmekin laadun takeeksi kaikille tekemillemme asennuksille ja myymillemme asennustarvikkeille kahden vuoden takuun.

Kannattaa varmistaa, että valitsemasi yhteistyökumppani ymmärtää alan erityispiirteet ja että he tarjoavat tarkoituksenmukaisimman ratkaisun.