Palvelut

Sähköasennus ja automaatiotyöt

Tarjoamme S2-ryhmän sähköasennuspalveluja. Yrityksessä on laaja kokemus talotekniikan asennuksissa ja haastavissa teollisuuden sähkö-/ automaatioasennuksissa.

Sähköhuolto-, kunnossapito- ja -korjaustyöt

Meiltä saat sähkölaitteiden vianselvitykset, korjaukset ja huoltotyöt nopeasti ja vaivattomasti.

LUE LISÄÄ...

Ilmalämpöpumput

Yrityksellämme on ilmalämpöpumppujen asentamiseen tarvittavat kylmälaite- ja sähköasennusluvat. Lähtökohtamme on tarjota kokemuksiemme mukaan laadukkaita merkkejä ja malleja asiakkaillemme. Asiakkaan kanssa pyritään valitsemaan kuhunkin kohteeseen parhain ja järkevin ratkaisu. Tarjoamme seuraavanlaisia palveluja:

  • Ilmalämpöpumppujen asennukset
  • Ilmalämpöpumppujen huolto
  • Ilmalämpöpumppujen myynti  

LUE LISÄÄ...

Aurinkosähkö

Tarjoamme kaikkiin aurinkopaneelien asennushankkeisiin valmiin ratkaisun. Selvitämme yhdessä asiakkaan kanssa, minkälainen aurinkosähköjärjestelmä on järkevin valinta.

  • Aurinkopaneelit omakotitaloon tai mökille
  • Aurinkopaneelit yrityksiin ja  taloyhtiöihin

Pneumatiikka

Monipuolinen pneumatiikan tuotevalikoimamme kattaa monia pneumatiikan tuotteita. Hydrauliikan ja pneumatiikan asennukset teollisuuteen ja tuotantolaitoksille.

Luotettavan Kumppanin asennukset TAKUULLA!

Meille on tärkeää, että asiakas on tyytyväinen palveluumme ja tekemämme työn lopputulokseen. Siksi myönnämmekin laadun takeeksi kaikille tekemillemme asennuksille ja myymillemme asennustarvikkeille kahden vuoden takuun.

Pidämme myös itsestään selvänä, että työkohteeseen saavutaan aina sovittuna ajankohtana ja työt hoidetaan kunnialla loppuun saakka.

Sadat tyytyväiset asiakkaat sekä jatkuva yhteistyö mm. lukuisien rakennus- ja saneerausalan yritysten kanssa kertovat siitä, että homma toimii niin kuin pitääkin!

Kuulumme Luotettava Kumppani-ohjelmaan ja olemme saavuttaneet korkeimman AAA -luottoluokituksen.